Indie fiúk – mind melegek, vagy csak úgy néznek ki?

A minap egy érdekes vitát folytattam a Controlban egy fiatalemberrel a homoszexualitásról. Elfogadott, gáz, vagy van akit ez még fel is izgat? Nos ez animékről való csevej folyamán került elő, amikor is megemlítettem a Junjou Romanticát, miszerint én szeretem, és felsoroltam, mint kedvencet. Erre a válasz az volt, hogy yaoiban az összes férfi szereplő igen lányos külsőt kapott, amire én megráztam a fejem, és egy AMV segítségével be is mutattam neki, hogy ez nem így van. Aztán felvetődött a yuri is, miszerint a férfiak 80%-a szerint a yuri izgató, és nyilvánvalóan szívesebben néznek yurit, mint yaoit. Na itt a probléma, ugyanis szerintem ha egy férfi azt mondaná, hogy igenis, ő szereti a yaoit, azt mondanák, hogy semmiképpen sem heteroszexuális, ugyanez lányoknál, ha azt mondanám, hogy szeretem a yurit, akkor én egyből leszbikus, de minimum biszex lennék. Mivel egy hímsoviniszta világban élünk, az, ha valaki leszbikus sokkalta elfogadottabb, mint ha meleg, elvégre a férfiakat ez izgatja. Szerintem egyik sem túl pozitív dolog, végtére is ösztönök ellen teszünk, szaporodás kizárva. Ha egy homoszexuális pár gyereket fogad örökbe szintén elég sok ellenvetést hozhat, ugyanis ott van az, hogy mit lát a gyerek. Bemegy az óvodába a kisfiú/kislány, megy az “én apukám megveri a tiedet, mert ő nagyon nagyon erős” jellegű vita, és akkor szerencsétlen gyerek elgondolkozik, hogy most mégis mi van? A gyereknek vagy két anyukája van, vagy két apukája, és nem tudja, hogy mit mondjon, hazamegy mélyen tisztelt “szüleihez”, és megkérdezi… anyuk, apuk nem tudnak mit mondani, hogy magyarázzák el ezt egy három-hétéves gyereknek?

Ezt csak így bevezetőnek írtam, nem vagyok én semmi jónak elrontója, de még mindig nem értem a dolgot. Mégis miért elfogadott a homoszexualitás ebben a dekadens társadalomban? Hanyatlik az emberi erkölcs, tudjuk, régen megölték azt, aki a saját neméhez vonzódott, vagy minimum kiűzték a városból/országból, ha ilyesmin kapták. Mégis miért? Erre kerestem a választ, és tulajdonképpen még mindig keresem.

Aztán itt vannak az indieboyok. Nem vagyok túl informált a témában, az indie tudtommal, mint stílus a mainstream ellen irányult eredetileg, más zenéket hallgattak, máshogy néztek ki, és máshogy gondolkoztak, mint ahogy ez elő volt írva. Ma már szerintem ez is elég közhelyes, az indieből is egy divatcikk lett, az egész arról szól ki, hogy hogyan nézzen ki az adott fiatalember, vagy lány. És persze mind tagadja, hogy ő indie, ez elmaradhatatlan. Én nem voltam, és nem is leszek a stílus követője egyébként, szimplán utánaolvastam, de aki ezt megkérdőjelezné, attól várom a kommentárban ennek okfejtését. Nos felvetném, hogy az indie fiúk nagyrészt melegnek néznek ki… sőt, egy részük az is. Ahányszor elmegy mellettem egy ilyen fiatalember a Váci utcában, vagy egy ilyen jellegű bulin, nem tudom megállni, hogy el ne gondolkozzak a nemi identitásán. Be is linkeltem nektek egy képet a fuckyeahindieboys.tumblr.com oldalról, ahol mindig csorgatom a nyálam ugyebár, mert meg kell hagyni, öltözködésileg igen kifinomult a stílus, ez egy jellemző dolog. Namármost az a férfi, amelyik stílusérzékkel rendelkezik (nem mind, de nagy része) egyértelműen meleg. Nem tudok dönteni, én még nem láttam hasonló jellegű férfiembert nő, vagy legalábbis nőhöz hasonlító egyed mellett, és ez további kérdéseket vet fel. Itt van egyből, hogy MIÉÉÉRT!? Sajnáljuk, lassan nem marad olyan fiú, aki nem a saját neméhez vonzódna, és zavaró. Igenis zavaró egy lány számára, ha egy buliban egy “dugható” fiúpár megy el mellette. Mármint engem zavar, nem akarok általánosítani, vagy más nevében beszélni. Kéremszépen várom azok jelentkezését, akik hasonlóképpen néznek ki, és nem homoszexuálisok, és amennyiben akad legalább öt ilyen, külön postot szentelek nekik, és megdöntik az állításomat, miszerint minden indie fiú meleg.

13 hozzászólás (+add yours?)

  1. gyurcsee
    Már 07, 2010 @ 19:57:45

    Kéremszépen várom azok jelentkezését, akik hasonlóképpen néznek ki, és nem homoszexuálisok, és amennyiben akad legalább öt ilyen, külön postot szentelek nekik, és megdöntik az állításomat, miszerint minden indie fiú meleg.

    :Dhetero vagyok,és simán öltözök köcsögnek ha legalább téged meg dönthetnélek,az állitásod nem érdekel:D

    Válasz

  2. Thende
    Már 07, 2010 @ 20:04:47

    Indiben nem bagyok vagyok otthon, annyit tudok csak, hogy mint indie, az independent, tehát független. Mindentől, mindenkitől. Így elgondolkodtató, amit mondasz 🙂

    A másik, amin felrándult a fejem, az a melegeket elűzték rész. Köztudomásul van az, hogy annó, még japánban, kapaszkodj, a nagy és erős, és kegyetlen szamurájok idején is elfogadott, SŐT, TÁMOGATOTT(!!!) dolog volt, hogyha a fiú tanítványt, szerelmi szálak fűzték mesterükhöz! Családi büszkeségben volt az ilyeneknek része! Mondok durvábbat. A görög harcosokat, direkt úgy nevelték, hogy a saját nemükhöz vonzódjanak, hogy ha társuk meghal, megölik, jobban, nagyobb elszántsággal küzdjék az ellenségük ellen. Ez már ugyan erősen off… Legalább is félerősen… 😀

    Válasz

  3. Miya
    Már 07, 2010 @ 20:18:02

    Igen, de pl középkorban ez már kevésbé volt elfogadott, és ha az utóbbi 200-300 évet nézzük, szintúgy nem. Hitler irtotta azt hiszem őket is, nem csak a zsidókat, meg a cigányokat. Ádám, hogy hozhatsz fel egy olyan világot példának, ahol a nőknek icipici cipőkbe gyömöszölték a lábukat, mert az a szép, ha egy nőnek 30-as a lábmérete? : DD

    Független, az oké. De nem volt 90% meleg, nem?

    Válasz

  4. candy
    Már 07, 2010 @ 20:32:52

    Alapesetben már a nagy emóláz idején elég durva homoszexuálishullám indult meg. az indieből pedig szintén egy olyan maradékot kapunk, ami már senkinek sem kell. A világ már rég túllépett ezen, csak mo. kicsit lassan követi le a szubkultúrákat, mondjuk olyan húsz év késéssel. Bár az itt lak emberek gondolkodásmódját elnézve még ez is csoda, bármilyen civilizált országhoz képest évszázadokban mérhető lemaradásunk. És persze mindenből a szart vesszük át általában, lásd például a metro/biszexuális hordák támadását.

    De nyugodj meg, mindjárt itt a szép új jövő, macsó anthraxpólós fiatalok képében.

    Válasz

    • Miya
      Már 08, 2010 @ 11:39:53

      Igen, ez már feltűnt sajnos, de mégiscsak átvehetnénk valami jót is, itt ez a kurva internet, nem csak arra való, hogy pornót nézzen az ember, meg különböző közösségi oldalakon lógjon, és MMORPG-vel (azt hiszem) játsszon, lehetne kultúrálódni, ha akarnánk.
      Anthraxpólós macsó fiatalok? Na mire azok idejönnek, addigra én már vén picsa leszek.

      Válasz

  5. Csabi
    Már 07, 2010 @ 20:49:26

    Miya, amúgy gondolhatsz Görögo-n kívül Rómára is, vagy legkézenfekvőbb: Franciao. 😀 Ott is rengeteg meleg volt, de főként a gazdagok körében.

    Válasz

    • Miya
      Már 08, 2010 @ 11:40:20

      Tudom, de mégis miért jó ez?

      Válasz

      • Thende
        Már 08, 2010 @ 22:05:32

        Nem kell mindenben a miértet keresni. Van, ami csak úgy jó, vagy csak úgy rossz. A csövesnek is csak azért dobunk néha aprót, hogy a saját egónkat fényezzük…

      • Miya
        Már 11, 2010 @ 19:54:57

        Én csak azért mert sajnálom őket… ha adok is, azt sem reklámozom, nem írom ki Fészbúkra, hogy lássák, milyen jó ember vagyok.

      • Thende
        Már 11, 2010 @ 20:05:02

        Ennek komoly filozófiai, és humán szempontjai vannak, nem tudodm itt kifejteni… Majd egyszer… 😉

  6. brainStorm
    Már 22, 2010 @ 20:52:22

    az öltözködés nem füg össze a nemi identitással..néhány éve hordok répanadrágot..de ettől nem szeretem kevésbé a női nemet és nem vonzódom jobban a férfi nemhez mint ami a normálisnak mondható.
    szerintem teljesen mástól és meghülyült hormonoktól függ..egyszerüen egy abnormális elváltozás az emberekbe…
    nem pedig öltözködési utóhatás..
    nem mondom magam indie-nek..nem határolom be magam..
    de többek között hallgatok indie zenét is..öltözködök hasonlóképp..és ami manapság a fiuk körébe a legmegkérdőjelezettebb..hordok répanadrágot is..igen..kb 4 vagy 5 éve lassan..és most vagyok 20…
    érdekes mód bennem ezalatt a hosszú idő alatt nem volt képes a répanadrág buziságba nevelni..sőt undorodom is a melegektől..bár én nem bántok senkit.. tatrtozkodom a témába mig nem vagyok érintett..

    másfelől a buziságot azt elitélem.. .. a leszbikusságot kevésbé.. mert ha két lány csinálja..nem tesznek tulzott kárt egymásba hisz ha fiuval van ha lánnyal..vmi bemegy a puncijába..de ha két fiu..akkor ott már nem rendeltetés szerüen használják a külömböző szerveik…és véleményem szerint sulyosabb egészségügyi problémákhoz is vezethet..
    jó ez most teljesen a hagyonmányos szexre vonatkozólag írtam mivel ma már nem meglepő az análszex heteró párok körében sem..

    punk tum
    csókolom

    Válasz

    • Miya
      Már 25, 2010 @ 21:11:18

      Persze, persze, répanadrágot nem egy ismerősöm, barátom hord, és nem is azzal van a probléma. Csak az egész stílus kicsit feminim, és ahányszor elmegyek egy indie fiú mellett elgondolkozom, hogy hetero, vagy sem, és többnyire arra jutok, hogy egyértelműen nem.
      Én valamiért elítélem mindkettőt. Persze, vannak meleg barátaim, haverjaim, ismerőseim, ahogy tetszik, de nem mindről süt, hogy mégis melyik nemhez vonzódik.
      Análszex meg oké, hogy elterjedt, de ennél rosszabb már csak a hányós-kaki-pisi szex lehet…

      Válasz

Hozzászólás